TOPSOLE Arch Ortopedické Vložky Pre Zelené Inovácie Ploché Nohy Plantárna Fasciitis Päty Bolesť Obuvi Vložky Orthotics Zadarmo Lode

  • €22.05 €27.56
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Topánky

Sku:
  • w70358
Značky:
  • Feature1: insol ploché nohy
  • Arch Typ: 3.5 cm Vysoký Oblúk
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ: Pevné
  • Feature2: vložky z ploché nohy
  • feature5: Protetických Vysoké Klenby Podpora Vložky
  • Číslo Modelu: 306
  • Feature3: ortopedické vložky, ploché nohy
  • Feature8: plantárna fasciitis
  • Materiál: EVA
  • Šírka Obuvi: Stredné B, M)
  • Položka Druh: Vložky
  • Funkcia: Anti-Klzké, Hard-Nosenie, Šok-Absorpčných, Výška Zvýšenie, priedušná, Podpora Klenby
  • Feature7: ortopedické vložky, ploché nohy
  • Feature6: vložky pre ortopedické nohy
  • Názov Značky: TOPSOLE
  • feature4: ploché nohy ortopedické vložky
  • CN: Futian

Topsole Stielka Chráni Vaše Nohy Zdravie

🦶 【 Ortopedické vložky] vyzýva

Topsole protetických stielka zahŕňa biomechanické arch držiak a stabilné náklon pohár.Hlboké U-tvarované päty udržuje nohu v najlepšej pozícii, vedenie úpätí kosti vertikálne a zaistenie stability.Podpora klenby pomáha upraviť celé telo a znížiť tlak na nohy tým, že poskytuje rovnomerné rozloženie zaťaženia chrbtice a kĺbov.

🦶 【 Zmierniť Bolesť Nohy] vyzýva

Topánky s biomechanické základy a PU+gél odpruženie pomáhajú riadiť nadmerná pronácia, poskytujú vynikajúce vplyv absorpcie úrovni, a znížiť nadmerný tlak na chodidlá, kolená a spodná časť chrbta.TPU podporuje arch chodidla a päty na zmiernenie bolesti spôsobené plantárna fasciitis, náklon ostrohu, tibial syndróm, a kolena, bolesť pri chôdzi, behu alebo cvičení.

🦶 【 Vrchný materiál] vyzýva

G-string stielka na päty z hornej poskytuje silný arc podpory, ktorý je vyrobený z pevného TPU, vplyv absorpciu gél tlmiace, nárazov PU pena základňu a priedušná textílie.Gél materiál je ideálny materiál pre tlmenie nárazov.Pevná materiál TPU podporuje klenby nohy a zábaly päty na zmiernenie bolesti v päte alebo kolena počas cvičenia.

🦶 【 Hornej návrh] vyzýva

: Keď používateľom používať tento protetických stielka pre 3-7 dní po prvýkrát, sa môžu cítiť nohy tlak. ❗❗❗ Dôrazne odporúčame, aby začiatočníkov začne od 3-6 hodín denne a postupne zvyšovať využiť čas, kým sú v plnej miere použité na luku podporu.

✅ 【 Kvalitné služby] vyzýva

: Môžete obráťte sa na nás kedykoľvek pred alebo po nákupe.Ak nie ste spokojní s týmto ARCO šablóny, prosím, kontaktujte nás, a my vám vymeniť si alebo vrátime šablóny sumu.Podporujeme náhrady a náhrady za 30 dní, takže môžete nakupovať s dôverou.

Bez ohľadu na to, aká je vaša hmotnosť, zvršok a stielka sú vhodné pre vás.

Horná zakrivené podporu stielka znižuje a zabraňuje nohy bolesti, pri zachovaní nohy suché, bez zápachu a pľuzgiere.To sa vzťahuje na všetky typy nohy oblúky, vyrovnávacie napätie štruktúra nohy, a náprava abnormálna chôdza vzory.Jediným stielka je navrhnuté tak, aby poskytovali účinnú podporu klenby nohy a zabrániť rôznym nohy súvisiace bolesti (plantárna fasciitis, ploché nohy, metatarzálnych bolesť, náklon ostrohu, náklon zápal šliach, atď., rovnako ako bežné nohy, členok, noha, hip, panvy, chrbta a bolesti chrbta).

1. Priedušná a hygroskopické textílie

Priedušná, vlhkosti absorpciu a mäkká tkanina môže zmierniť a zabrániť nohy, bolesť a udržať nohy suché a bez zápachu.

2. Trvanlivé PU materiálu,

PU materiálu je silnejší, menej rozsiahla a viac ako nepremokavá priedušná materiálu.

3. Veľké metatarzálnych pad

Metatarzálnych podložky poskytujú ďalšie odpruženie predné nohy, absorbovať vplyv a striedajúci metatarzálnych bolesti.

4. Ortopedické arch

Poskytuje väčšiu podporu klenby nohy, pomáha opraviť a zlepšiť chôdzu a držanie tela a účinne zmierňuje a zabraňuje nohy bolesti.

5. Osobné vysoké podpätky

Pena podložky pod dolnú časť päty pomáha znížiť tlak a absorbovať vplyv na podpätku, zmierniť bolesti päty, a poskytnúť ďalšie odpruženie a pohodlie.

Profesionálne Topsole stielka navrhnutý podiologist je navrhnuté tak, aby poskytujú cenovo dostupné riešenia pre ľudí s plantárna fasciitis, ploché nohy, nadmerné varus a druhú nohu bolesti.

Tri-bod mechanické upevnenie klenby nohy poskytuje spoľahlivú podporu a vynikajúci komfort.U-tvarované päty udržuje nohy v správnej polohe a stabilný.Penový pásik na spodnej prednej a zadnej časti stielka zmierňuje bolesti päty a poskytuje ďalšie odpruženie a pohodlie.

Nenechajte bolesti v nohách, nohy alebo chrbát obmedziť svoj život.

1. Tri body podporu na zmiernenie tlaku: metatarzálnych kostí/arch/päty.To pomáha zachovať prírodné biomechanické zarovnanie nôh a zlepšuje klenuté bolesť a zlé držanie tela pri chôdzi.

2. U-tvarované hlboké náklonu dizajn pomáha zlepšiť a udržať celkovú stabilitu.

3. Podpora klenby debnenie je vyrobený z pevných materiálov s vysokou plniaca hustota.Kombinácia pevnosti a pružnosti robí denné prechádzky pohodlnejšie.

4. Latex metatarzálnych podporu a masáž môže zmierniť nohy, bolesť, tlak a únava.Pohodlné pamäťovej peny robí chôdza viac pohodlné a poskytuje buffer pre beh, chôdzu a státie.

5. Latex päty s lepším tlmením poskytuje vynikajúce vplyv absorpcie na ochranu päty.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: