Elektrické Olejové Čerpadlo Extractor 12V 80W Tekutiny Upratovať Lapač Oleja Prenos Čerpadlo s Trubice, pre Loď, Auto, Motocykel, ATV

  • €31.25 €48.07
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Automobily, Súčiastky A Príslušenstvo

Sku:
  • w69506
Značky:
  • atf oleja meniča stroj, bho olej extractor, výmena oleja nástroj, Čerpadlo, vaccum olej extractor
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Elektrické Olejové Čerpadlo Extractor 12V 80W Tekutiny Upratovať Lapač Oleja Prenos Čerpadlo s Trubice, pre Loď, Auto, Motocykel, ATV

[RÝCHLY A ČISTÝ OLEJ ZMENY]- Prenosné a malé olejové čerpadlá sú potrebné pre všetkých, jednoduchá obsluha nemusí tráviť príliš veľa času na prax, široko používané v motocykloch, Auta, motocykle, Lode, štvorkolky, motorky, nákladné autá, Lode, vysokozdvižné vozíky, Námorné, Energie stroje, traktory, kosačky a rôzne strojové zariadenia na zmenu oleja.

[BEZPEČNÚ PREVÁDZKU]- Okrem motora, olej a nafta, olej, čerpadlo nesmie čerpať žiadne horľavé kvapaliny alebo vody, aby sa zabránilo nehodám.Pred použitím sa uistite, že ste tepla auto motor 104℉-140℉(40℃-60℃) asi 15 minút, aby sa zabránilo zanášaniu olejové čerpadlo v dôsledku tuhnutie oleja.

[MOTORA OLEJA JEDNODUCHÉ] - DC 12V 80W dostatok energie, potrebujete iba svorku na vodivé klip na motor a otvorte prepnúť na začiatku to, aby ste mohli dokončiť olej čerpanie hladko a efektívne, výmena tradičné oleja metódy a znížiť nudné pracovné zaťaženie (diesel prietok: 1,5 L / m, prietok oleja 0.3 L / m).

[Bezpečnostné OPATRENIA]- venujte Prosím pozornosť smer import a export, pozitívne a negatívne póly a zámok hadice lock pred použitím.Sací výkon mikro-typ sacie čerpadlo je obmedzený.Prosím, pripojiť ďalšie predĺženie rúry.

[UPOZORNENIE]: Tento výrobok NIE je vhodný pre benzínové/benzín.Nepoužívajte toto čerpadlo extrahovať vody, prevodovky olej alebo ľahko horľavé kvapaliny (palivo, olej, atď.).

Motorový Olej (40-60 stupňov): Prietoková Rýchlosť: cca. 1L/min.

Diesel: Prietoková Rýchlosť: cca. 250L /Hod.

Prívodnej Hadice Dĺžka: cca. 155cm/61inch

Prívodná Hadica Vonkajší Priemer: 6 mm/0.236 palcový

Prívodnej Hadice Vnútorný Priemer: 4 mm/0.157 palcový

Hladina hluku: 70 dB(A)

Vibrácie: menej ako 2,5 m/s2

Zásuvky Hadicou Dĺžka: cca. 1245cm/49inch

Zásuvky Hadica Vonkajší Priemer: 12 mm/0.472 palcový

Zásuvky Hadice Vnútorný Priemer: 10 mm/0.39 palcový

Linka Dĺžka: cca. 70 cm/28

farba: čierna + orange

Materiál: ABS plast

Obsah balenia:

1 x oleja čerpadla extractor

2 x Zásuvka Hadice

2 x Prívodnej Hadice

4 x Hadíc

2 x Batéria, Blister

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: