DC DC Buck Boost Converter CC CV 0.5-30V 4A Napájania Modulu Nastaviteľné Regulovaný Napájací zdroj Pre Solárne Nabíjanie Batérie ZK-4KX

  • €7.63 €10.05
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Domov Elektronického Príslušenstva

Sku:
  • w198768
Značky:
  • adaptér 31v 5mah, buck boost zk 4kx 80, zk 4kx swag x obchod, cambric napájanie, neurčená nohavice, zk 4kx moduly, solárny panel rozvoj sily, zosilňovač sotamia, neurčená náušnice nastaviť, dc napätie boost konvertor
  • Použitie: Prepínanie
  • Názov Značky: LOTHYE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: CE
  • Typ Výstupu: DC

Vysoké náklady na výkon programovanie CNC nastaviteľné step-down modul napájania

(DIY ploche CNC malé napájanie, môžete ľahko urobiť sami)

1. Dieťa zdôrazňuje:

1.1 LCD môžu zobrazovať vstupné/výstupné napätie výstupný prúd/výstupný výkon/výstupná kapacita/výstup čas;

1.2. CNC úprava, presný a rýchly, môžete podporiť a nižším napätím, výstupné napätie môže byť upravená v bude od 0,5-30v, obmedziť prúd 0-4a môže byť upravená na vôli;

1.3. Anti-reverse pripojenie ochrana vstupu koniec, ktorý nebude horieť;

1.4. Anti-reverse zavlažovanie na výstupe koniec, žiadne ďalšie anti-reverse zavlažovanie dióda je potrebný na nabitie batérie;

1.5. Modul môže byť nastavená na otvorenie/zatvorenie štandardne;

1.6. Viac softvér na ochranu mechanizmy, ktoré sú k dispozícii, a ochranu prahová hodnota je nastaviteľná.Keď prevádzkové parametre modulu prekročiť ochrany prah, výstup sa automaticky zavrie.

1.6. Výstupné zvlnenie je malé a PI filter je k dispozícii;

1.8. Zahustiť radiátor plutvy.

2. Parametre výrobku

Vstupné napätie: 5,0-30v

Výstupné napätie: 0.5-30v

Výstupný prúd: môže fungovať stably na 3A na dlhú dobu, a môže dosiahnuť 4A rámci posilnenej odvod tepla

Výstupný výkon: prirodzený odvod tepla 35W, posilniť odvod tepla 50W

Napätie rozlíšenie displeja: 0.01 V

Aktuálne rozlíšenie displeja: 0.001 A

Konverznú účinnosť: o 88%

Soft start: áno (s vysokým výkonom a načítať modul môže zlyhať pri spustení)

Ochrana mechanizmus:

Vstup anti-reverse spojenie;

Výstup anti-reverse zavlažovanie;

Vstup podpätie ochrany (4.8-30v nastaviteľné, predvolené 4.8 v)

Výstup na ochranu pred prepätím (0.5-31v nastaviteľné, predvolené 31V)

Výstup toz 0-4.1(nastaviteľné, predvolené 4.1 a)

Premôcť ochranu (0-50w nastaviteľné, predvolené 50W)

Overtemperature ochrany (80-110℃ nastaviteľné, predvolené 110℃)

Časový limit ochrany (0-100hadjustable, štandardne vypnuté)

Super kapacita ochranu (0-60ah nastaviteľné, štandardne vypnuté)

Prevádzkové frekvencie: 180KHZ

Rozmery: dĺžka * šírka * výška 79mm*43mm*26 mm

Hmotnosť: 92 g (vrátane obalu)

3. Tlačidlo popis

Poznámka: po produktu aktivuje ochranu mechanizmus, výstup sa automaticky vypne, na LCD sa zobrazí na ochranu kód a stlačte ľubovoľný kláves, aby ste ukončili ochrany rozhranie.

4. Rozhranie popis

5. Spôsob užívania

5.1. Prepnúť zobrazenie parametrov v normálnej rozhrania, stlačte SW na prepínanie zobrazenia pod displej a prepnite na zobrazenie obsahu medzi aktuálny výkon W kapacita Ah doba h.Dlho stlačte SOFTVÉROVÉ tlačidlo, ak chcete prepnúť uplink zobrazenie na displeji a prepínanie zobrazenia obsahu medzi vstupné napätie výstupné napätie VON.

5.2. Nastaviť výstupné napätie -- stlačte tlačidlo U/I tlačidlo v normálnej rozhrania zadajte rozhranie nastavenie napätie konštantný prúd.Možno vidieť, že určité číslica výstupné napätie je hodnota blikať.Otočiť encoder ľavej a pravej ak chcete upraviť hlavné a vedľajšie.Krátke stlačenie rotačný encoder, ktoré si vybrať bit výstupné napätie nastaviť.Po nastavení, stlačte tlačidlo U/I tlačidlo 2 krát ak sa chcete vrátiť k normálnemu rozhranie.Alebo automaticky vráti do bežného rozhrania po zastavenie prevádzky na 10s.

5.3. Nastaviť neustále aktuálna hodnota (ktorá je, maximálna aktuálna hodnota povolené výstup modulu) -- stlačte tlačidlo U/I tlačidlo v normálnej rozhranie zadať nastavenie napätie konštantný prúd rozhranie.Potom stlačte tlačidlo U/I tlačidlo a prejdite na nastavenie konštantnej aktuálnu hodnotu.Môžete vidieť trochu nastavenie konštantný prúd hodnota blikať.Otočiť rotačný encoder ľavej a pravej ak chcete upraviť hlavné a vedľajšie.Krátke stlačenie rotačný encoder, ktoré si vybrať bit nastavený konštantný aktuálnu hodnotu.Po nastavení, stlačte tlačidlo U/I, ak chcete ukončiť nastavenie napätie konštantný prúd rozhranie a vrátiť sa do normálneho rozhranie.Alebo automaticky vráti do bežného rozhrania po zastavenie prevádzky na 10s.

5.4. Nastavenie predvoleného on/off stavu modulu napájania-na -- dlhé stlačte tlačidlo U/I v normálnej rozhranie zadať parameter nastavenie rozhrania.Môžete vidieť, že to ukazuje, "OTVORENÉ OFF" alebo "OTVORENÁ". "OTVORTE OFF" znamená, že výstup je v predvolenom nastavení VYPNUTÉ, keď je napájanie ZAPNUTÉ, a "OTVORENÉ NA" znamená, že výstup je predvolene ZAPNUTÁ, keď je napájanie ZAPNUTÉ.Dlho stlačte tlačidlo otočiť encoder na prepínanie dvoch štátov.Po nastavení, dlhé stlačte tlačidlo U/I vrátiť sa do normálneho rozhranie.

5.5. Nastavenie ochrany ukazovateľov o stave a limit-dlhé stlačte tlačidlo U/I zadať parameter nastavenie rozhrania v normálnej rozhranie.Stlačte SW, kým ochranu chcete sa objaví.LUP -- podpätie ochrany prahová hodnota;inštitút pre verejné otázky -- prepäťová ochrana prahu;OCP -- prepäťová ochrana prahu;funkcie opp -- viac ochranu napájania prahová hodnota;OAP -- ultra-capacity ochrany prahová hodnota;OHP časový limit ochrany prahová hodnota;OTP -- overtemperature ochrany prah.Krátke stlačenie otočiť encoder ak chcete vybrať, ktorá bit chcete nastaviť ochranu parameter.Dlho stlačte rotačný encoder ak chcete nastaviť ochranu parametrov zapnutá alebo vypnutá (len časový limit ochrany a supercapacity ochrany je možné nastaviť zapnutie/vypnutie, a ďalšie ochranné parametre sú predvolene zapnuté.).Otočiť encoder vľavo a vpravo, aby sa parametre, väčšie a menšie.Po nastavení, dlhé stlačte tlačidlo U/I vrátiť sa do normálneho rozhranie.

5.6. Kalibračné napätie a prúd -- stlačte tlačidlo U/I tlačidlo ak chcete zadať parameter nastavenie rozhrania za normálnych rozhranie.Stlačte SW, kým parameter rozhrania s CAL sa objaví.Kalibračné vstupné napätie rozhranie so symbolom CAL+V+V;kalibrácia výstupné napätie rozhranie so symbolom CAL+Z+V;kalibrácia výstupný prúd rozhranie so symbolom CAL+Z+A. Otočiť encoder vpravo a vľavo na nastavenie veľkosti a parametrov.Po úprave je dokončená, dlhým stlačením rotačný encoder potvrďte nastavenie je dokončená a je hodnota parametra už bliká.Dlho stlačte tlačidlo U/I vrátiť sa do normálneho rozhranie.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: