Prežitie Prvej Pomoci Puzdro Taška Pás Taška Malé Prázdne MOLLE IFAK výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu E MT Puzdro Trauma Pre Vonkajšie Prežitie Kempingové Vybavenie

  • €3.54 €5.91
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Táborenie A Turistika

Sku:
  • w182827
Značky:
  • survival kit, turniket medicial, prvá pomoc kit vojenské, survival kit professional, vojenské gadgets
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Lekárničky

Prežitie Prvej Pomoci Puzdro Taška Pás Taška Malé Prázdne MOLLE IFAK výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu E MT Puzdro Trauma Pre Vonkajšie Prežitie Kemping

Odrážky: 1、Prvej Pomoci Puzdro : S správnej veľkosti, MOLLE prvej pomoci vrecko má dve vnútorné priehradky, jedna vnútorné elastické kapely, jeden predné vrecká a elastické kapely v jej späť.Je ľahko prenáša, má dostatok priestoru pre prvú pomoc dodávky a môže pomôcť poskytnúť rýchle a rýchle prvej pomoci.

2、Robustná a Odolná : Kombinuje odolnosť a pohodlie, tento MOLLE puzdro môže byť umiestnený na alebo na opasku.To môže byť zavesený na opasku a vy môžete získať prvej pomoci výstroj z nej veľmi rýchlo urobiť prvú pomoc.

3、Odolný Materiál : MOLLE prvej pomoci puzdro je vyrobené z 600D polyesteru, ktorá má vysokú odolnosť.Je vodotesný a má lepšiu odolnosť z toho, že je roztrhané na ochranu prvej pomoci výstroj vo vnútri.Je navrhnuté pre drsné vonkajšie prostredie.

4、Užitočné Funkcie : MOLLE prvej pomoci puzdro môže byť odstránený z pás rýchlo poskytnúť rýchly prístup k prvej pomoci dodávky vnútri, keď to je v akútnych prípadoch.A to má obojsmerné zipsy z odolného materiálu, aby lepšie chrániť núdzové dodávky.

5、Široký Rozsah Použitia : Ako užitočné taška na obsahovať a obchod dodávok, prvá pomoc, toto puzdro môže byť široko používané pre trauma, vonkajší prežitie, cestovanie, camping, turistiku, poľovníctvo a domácnosť prvú pomoc.

Popis :

Toto puzdro je veľmi užitočné taška na obsahovať a ukladať materiál pre poskytnutie prvej pomoci.To môže byť široko používané pre trauma, vonkajší prežitie, cestovanie, camping, turistiku, poľovníctvo a domácnosť prvú pomoc.

Špecifikácie :

Meno : Prvá Pomoc Puzdro

Materiál : 600D Polyester, 420 D Nepremokavé Obloženie, Perla Bavlna Podšívka

Veľkosť : 19*6*15 cm / 7.48 * 2.36 * 5.9

Farby : Čierna, Hnedá, Zelená, Kamufláž

Hmotnosť : 0.18 kg

Funkcie :

1.【Širokú Škálu Využitia] vyzýva: môže byť široko používané pre trauma, vonkajší prežitie, cestovanie, camping, turistiku, poľovníctvo a domácnosť prvú pomoc.

2.【Rýchlo Odstránené] vyzýva

3.【Obojsmerné Zipsy] vyzýva

4.【Vysokú Odolnosť] vyzýva

5.【Nepremokavé] vyzýva

6.【Lepšiu Odolnosť voči Roztrhnutiu] vyzýva

7.【Ľahko sa prenáša] vyzýva

8.【Dostatok miesta] vyzýva

Zoznam balíkov :

Prvá Pomoc Puzdro *1

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: