Zliatina hliníka Nastaviteľné Notebook Stojan Na Prenosný Počítač Držiak Zdvíhacie Chladenie Skladací Držiak Non-slip B3m8

  • €12.26 €20.77
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

zásuvky

Sku:
  • w174330
Značky:
  • notebook stojan, Nastaviteľné Notebook Stojan, macbook stojan, notebook stojan na lôžko
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Aplikácia: Notebook
  • Názov Značky: NoEnName_Null

Farba: oranžová, šedá, strieborná

Materiál: hliníková zliatina + silikón

Vhodné pre modely: 5-14 palcový telefón / tablet

Hmotnosť výrobku: 332g

Veľkosť produktu (po skladacie): 7.08*6.3*1.65 v

O tomto produkte

1. Otočná a ergonomické: Tento notebook stojan je pripojený na základňu s 360° otočná os, ktorá vám umožňuje otáčať váš laptop v akomkoľvek uhle.To môže pozdvihnúť vášho notebooku na váš úrovni očí, opraviť vaše držanie tela a znižujú krku a chrbta tuhosť.

2. Skladacia a prenosné: Tento nastaviteľné notebook stojan je určený na nosenie kdekoľvek.Jednoducho zložiť tento notebook stojan na vašom stole, potom si môžete vziať na kaviareň, kancelárii alebo kdekoľvek.

3. Krásne a ochranných: Tento notebook stojan je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, veľmi jemné a hladké hrany.Mäkká gumová podložka na hornej chráni váš notebook od posuvné a škrabance.

4. Odvod tepla: centrum duté design zlepšuje odvod tepla účinnosť a zlepšuje prúdenie vzduchu okolo a pod váš notebook.Okrem toho, jeho 100% hliníkové telo pomáha rozptýliť teplo a ochladenie notebooku.

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Ligosardinas 2022-08-23

Merania by mali byť v opise a slovo "notebook" by mali byť odstránené. Hmotnosť notebooku záhyby stánku, budete musieť upraviť to veľmi tesné a stále to zákrutách trochu. Ale produkt je veľmi dobrý, výborný materiál.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: