NOVÉ V 5Pc Nastaviť Cleaning Tool postrekovačom Rukoväť Štetec, Tampón Stierač Skla Škrabka pre Domácnosť na Čistenie Kief Pre Kuchyňa Bathroo

  • €10.97 €30.47
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

zásuvky

Sku:
  • w155473
Značky:
  • Štýl: Ruky
  • Použitie: Multifunkčné
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Multifunkčné Vody Sprej Čistiaci Štetec, Sada
  • Druh: iné
  • Funkcia: Eco-Priateľský

Popis:

Názov: 5 ks Univerzálny Vodný Sprej na Čistenie Kefkou

Farba: Biela

Príslušenstvo: Čistiaca Kefka Rukoväť, Sklo Škrabka, Čistiaca Kefka, Špongie Poutierajte, Medzera Kefa

Vodné Sprej Dizajn: sprejová fľaša môže byť nahradený s fľaša na nápoj, ktorý je vhodný pre väčšinu fľaše na vodu (priemer 2.7-2.8 cm fľaša) a môžu byť znovu použité.Môžete recyklovať fľaše budete piť vodu!Jednoduchý mechanizmus umožňuje jednoduché a rýchle nahradiť čistenie hlavy.

Špecifikácie:

【5 V 1 CLEANING TOOL] vyzýva kefa auta je vrátane 1 rukoväť + 4pcs vymeniteľné príslušenstvo, Sklo škrabka + čistiaca kefa + špongie poutierajte + medzera štetec,je to pohodlné a praktické, aby spĺňali upratovanie domácností dopyt v inej situácii.

【ROTATIONG VODNÉ STRIEKACIE ZARIADENIE] vyzýva kefa má rotujúce tlačidlo, môže zásuvky metóda.Otočením tlačidla hore, to bude zase o priamom režime, silný jednosmerný prúd, môže sprej nečistoty presne a hlboko; otočením tlačidla nadol, bude to otvoriť šírenie režim, široké pokrytie, je vhodný pre upratovanie vo veľkom priestore a vyhnúť sa triešti.

【POHODLNÁ RUKOVÄŤ DIZAJN] vyzýva Na štetec, sada je vyrobená z plastu, ľahký materiál a moderný dizajn rukoväť je pohodlná pre vás grip, je pre vás ľahké nastaviť uhol a smer hlboko čistí všetky škvrny od praskliny.

【CONFORTABLE MATERIÁL] vyzýva Na štetec, sada je vyrobená z PP, ABS, TPR, PET a hubky materiálov, nosenie, odolný, trvanlivý, a dlhú životnosť.je pre vás ľahké nastaviť uhol a smer hlboko čistí všetky škvrny od praskliny.

【MULTI-SCENÁR APLIKÁCIE] vyzýva Vydrhnite kefkou na čistenie, je najlepšou voľbou pre čistenie skla, bazény, dlažba, steny, podlahy, kuchyňa, krbové kachle, okná praskliny/zaschnutých škvŕn.Kvôli svojej malej veľkosti a vodné sprej dizajn, kuchyňa vydrhnite kefou nastaviť môžu byť použité na čistenie každom rohu, kde ťažké nástroje a nemôže byť použitý. Visí funkčné, pohodlné skladovanie a sušenie.

Package Zahrnuté:

Čistiaca Kefa Rukoväť*1

Sklo Škrabka*1

Čistiaca Kefa*1

Špongie Poutierajte*1

Medzera Kefa*1

Bez Fľaše

Poznámky:

1. Vzhľadom na iné monitory a osvetlenie, fotografie produktov sa môžu mierne líšiť od skutočných .

2. Veľkosti výrobku je ručne merané, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel, ďakujeme za pochopenie!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: