600pcs Farebné Strany Papiera Náramok Papier Neon Zápästie Kapiel Náramky Sticky Náramok Papier Kartou Strany svadobné Náramky

  • €10.98 €18.29
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Event & Party

Sku:
  • w146993
Značky:
  • náramok
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: firlar
  • Materiál: Lepenky
  • Príležitosti: Svadobné & Zapojenie, Eid al-Fitr, Krst & Krst, Grand Udalosť, Pohlavie Odhaliť, Narodeninová Párty, Dom Pohybe, Deň detí, Späť Do Školy, Čínsky Nový Rok, Deň Zeme, Deň vďakyvzdania, Strana, Vianoce, Valentína, Svadba, Ukončenie štúdia, Výročie, Deň matiek

Funkcie:

1. Neon Strana Dodávky: Existuje 600 kusov dochádzky zápästie kapiel v rôznych farbách, 100 kusov z každej farby, a hojné množstvo a rôzne farby môžu splniť vaše denné použitie a nahradenie požiadavky.

2. Spoľahlivé A Dôveryhodné Materiál: farba náramky pre podujatia sú vyrobené z kvalitného papiera, jasné a svetlé tlač, nepremokavé a robustné, ktoré sú jednorazové a nie je ľahké fade alebo rozbiť, takže ich môžete použiť s dôverou.

3. Jednoduché ovládanie: Nie je lepiaca páska na jednom konci každého nepremokavé potítka, a stačí dať kapela na vaše zápästie a nastavte ho do správnej polohy; Po tom, lúpať ochranu papier na páske, a priložte ho k druhej strane, a potom budete mať stabilný náramok.

4. Ľahký A Priaznivé Veľkosti: farebné náramky s rozmermi asi 10 x 0.79 palcov, je ľahký a prenosný, a správnu veľkosť je vhodná pre väčšinu ľudí na nosenie, pohodlné a komfortné.

5. Široký Rozsah Použitia: V prípade strane pásma môžu byť použité pre koncerty, kluby, podujatia, hotely, veľtrhy, festivaly, projekcie, a mnoho iných príležitostiach, ktoré je potrebné na identifikáciu zákazníkov alebo hostí, takže vám pekný zážitok.

Špecifikácia:

Materiál: Papier

Farba: Multicolor

Veľkosť produktu: 10 x 0,79 "

Hmotnosť výrobku: 210g

Package Zahrnuté:

600 x Neon Zápästie Kapiel

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: